DSC_4542

Nog eentje dat je al zag op één van mijn drie madammen. Onderdeel van mijn zoektocht naar een onderjurkje.

Wegens maar een klein metertje stof, werd het een onderhemdje. Maar het principe kon al onderzocht worden. En dat ziet er redelijk uit.

DSC_4543

Wat er niet redelijk uitziet is mijn eigen schuld, doordat ik weer eens eigenwijs was en niet de juiste soort kant kocht voor de randen. Het moest weer eens iets anders zijn, en dat iets anders is wel leuk, maar toch niet helemaal geschikt.

DSC_4545

Maar toch: beter dan het vorige onderjurkje. Veel beter. Ondanks het feit dat het ook in biais genaaid is. Misschien moet ik het nog maar eens proberen zoals het bedoeld is, met kant van een cm of 4 breed.

DSC_4555

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: