Ooit schreef ik hier al wel eens over de labeltjes die ik gebruik. Mijn collega Dominique vond, toen ik begon te haken, dat ik labeltjes moest hebben, en bestelde ze samen met en voor mij bij Nominette.

DSC_4364

Die labeltjes gebruik ik trouw, want ik vind dat ook nog eens praktisch, dat er een letske in mijn kleren hangt, om ze op te hangen. Ook nu ik zelf kleren naai, blijf ik de labeltjes trouw gebruiken.

Meer nog, ik kocht er een klosje zilverkleurig garen bij, zodat er aan de buitenkant van mijn kleren twee rijtjes zilverkleurige steekjes zitten waar het letske ingenaaid is. Past mooi bij de zilverkleurige lettertjes.

DSC_4375

En ik weet nu al, als mijn letskes op zijn (ze zijn goed aan het minderen!), dat ik er nieuwe bestel. Eventueel niet met mijn echte naam op, maar met Satur9. Daar moet ik nog eens over denken.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?