DSC_4432

Er was een stofje van de markt van Maastricht. Stofjes waar ik niet echt content van ben trouwens, de kwaliteit is niet goed. Dit was gelukkig al wat beter dan het vorige, maar naar mijn zin is het nog niet.

Daarom besloot ik maar de gemakkelijke weg te nemen en er een Burda 7828 van te maken, een jurkje dat ik nu al goed begin te kennen, en dat ik graag draag.

Niet dat het vreselijk goed begon: na 20 cm naaien mocht ik stoppen, en  uithalen.

WP_003119

Maar het kwam goed, nadat ik de boventransportvoet op mijn naaimachine zette, ging alles gelukkig veel beter. Waarna ik vrij probleemloos tot een wat mij betreft bevredigend resultaat kwam. Veel meer valt daar niet over te vertellen!

DSC_4416

DSC_4407

DSC_4425

DSC_4436

Rosa draagt een collier van deBATjes.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: