Het MariaDenmark Kimono Tee  patroontje zat al een tijd in mijn map met patronen. Gratis te downloaden als je je inschrijft voor de nieuwsbrief.

DSC_3805

Ik heb besloten braaf te zijn en een tijd geen stofjes te kopen, maar stoffen te gebruiken uit mijn schuif. Dus daar viste ik een oranje rekstofje met ribbels uit, gekocht voor 2,5 euro de meter bij Stoffen Artevelde. In het gedacht: als het niet goed lukt, dan gebruik ik het shirt als slaapshirt.

DSC_3808

Het is best wel goed gelukt, alleen onderaan is het net iets te los. Maar voor de rest: blij en tevree. En dat het wat te los is, kan best wel aan het rekpercentage van de stof liggen. Maar ach. Alles goed gelukt: hals, zoompjes, blij en tevree, zoals gezegd. Hoewel de stof toch een paar keer in mijn machine gedraaid is.

DSC_3806

Ik had het nog even moeten strijken voor ik foto’s nam, maar daar had ik geen zin meer in, ik moet namelijk mijn strijkplank wegzetten om foto’s te maken.

DSC_3810

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?