Op de tot nog toe warmste dag van het jaar gingen we nog eens fietsen.

Flink vroeg vertrokken (7u) om van de relatieve friste te kunnen genieten, en een fietstochtje uitgestippeld via de knooppunten. Van onze startplaats in Knokke ging het langszij het Zwin naar de Nederlandse grens. Waar we in Cadzand-Bad de Belgische en Nederlandse badsteden eens konden vergelijken. Na Cadzand-Bad verlieten we de kustlijn en fietsten we via enkele deelgemeenten naar Sluis zelf. Van Sluis terug naar de grens, en terug naar Knokke. Tegen dan werd het behoorlijk warm. Om niet te zeggen heet. Het was nog niet laat, en dom als we soms wel zijn, of te enthousiast, u kiest maar, besloten we door te fietsen naar de auto om daar dan te eten. Dom dus, want dat was er een beetje te veel aan, en we waren helemaal murw tegen dat we aan de auto kwamen. Dus deze keer goed gezorgd voor zonnecrème en hoofdbedekking, maar het eten en drinken een beetje veronachtzaamd.

Waarna we een plaatsje zochten in de schaduw, bij de Royal Zoute Golf Club. Ik kreeg er spontaan goesting om mijn zilverpapiertjes te dumpen in een brievenbus van een rijke mens. (ik heb het niet gedaan, neen neen)

Flink ritje van 48km. Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan (foto’s van ons beiden).

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?