Hoera hoera hoera ik heb een nieuwe naaimachine! Gekocht bij de naamgenoot van Meneertje Mertens in Melle. In een gespecialiseerde zaak dus, zodat ik weet waar ik moet zijn als er een probleem is. Bijkomend voordeel: inbegrepen zijn 2 namiddagen les om je machine beter te leren kennen.

Eerst effe de accessoires bestuderen en de handleiding lezen…

naaimachine01

Het is een schone, een elektronische en al met een schermke.

naaimachine02

Het spel installeren.

naaimachine03

Voor de gelegenheid hebben we zelfs een hele nieuwe naaihoek. Allez, hoek, plaats.

naaimachine04

Nu nog tijd om te naaien, hrmph.

Edit: dit bericht dateert van zondag, op woensdag had ik al wat tijd gehad om achter mijn machientje te zitten, en het is een droom! Naait ongelooflijk soepel, heeft allerlei snufjes waardoor je enorm veel tijd wint, ik ben er helemaal weg van! Zelfs als je je in je enthousiasme helemaal vergist en het tornmesje moet bovenhalen… dan gaat het uithalen veel beter 😉

 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

  1. Brother Innov-is 100. duur, maar echt wel de max. Met een aantal steken en de mogelijkheid tot aanschaf van een voetje met mesje, waardoor de aankoop van een overlock voor onbepaalde tijd uitgesteld is.
    Laat de belastingen maar snel terugstorten 🙂

  2. heb zelf ook een brother,, ondertussen wel al 19 jaar oud, maar ook elektronisch met schermpje, 21 steken, inclusief voor knoopsgaten,een ritsvoet,enz… heb er al heel wat mee gedaan en nog lang niet versleten. Je zal hier gigantisch veel “plezier” aan beleven, gegarandeerd.

Zeg het eens?