We kochten een nieuwe kast. Om die een plaatsje te geven, zouden we een rek afbreken en de kast in de plaats zetten. Maar uiteindelijk verbouwden we de hele living. Tot lichte wanhoop van Meneertje Mertens, maar ja, hij hij wist waar hij aan begon toen hij met mij trouwde, voor mij moeten de dingen af en toe eens van plaats veranderen. Soms nogal grondig, ahum. Maar goed, alles is nu nog eens gekuist en opgeruimd, en na de grote inspanning is hij ook wel content met het resultaat. Alhoewel het nog lang niet definitief is, er moet nog één en ander gebeuren. En ook, wat is er nu ooit definitief?

Maar kijk, ik panikeer ook al eens als de chaos zijn hoogtepunt bereikt heeft.

huis01

Onder onze bureau’s lagen véél kabels.

huis02

Na enig opruimwerk was dat al behoorlijk wat minder.

huis03

Dit is het voorlopige resultaat.

huis04

En met deze kast begon het allemaal.

huis05

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?