De mooiste lamp in ons huis kreeg ik van mijn collega Sophie, waarmee ik een bureau deel dat nu al genoegzaam de bakvissenbokaal genoemd wordt. Een compliment, vind ik dat, want zij is geen bakvis meer, en ik nog veel minder. Maar we hebben vreselijk veel leute tezamen, en blijkbaar klinkt dat soms als bakvissengegibber. Ik moet zeggen, zo de slappe lach hebben als we vorige week hadden, dat kan ongelooflijk veel deugd doen, en we hebben het dan ook goed samen.

De mooiste lamp in ons huis heeft een heel fijn plaatsje gekregen. Op de kast met de spiegel, zo wordt ze nog eens gereflecteerd en wordt haar schijnsel ook nog eens gereflecteerd.

We hadden besloten wat creatief handwerk uit te wisselen voor nieuwjaar. Zij kreeg van mij een sjaal, ik kreeg van haar deze fantastisch mooie lamp. Helemaal zelf gemaakt, van een kalebas, en zelf gedecoreerd. Ik vind hem prachtig, en hij staat ook prachtig in ons huis!

lamp01

lamp02

lamp03

lamp04

lamp05

Mooi hè!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Bedankt! 🙂
    Tot nu toe heb ik er een aantal gemaakt, maar altijd als cadeau. Ik kan er jammer genoeg niet veel tijd aan spenderen, dus het kan wel even duren. Het hangt er ook van af welke vorm je eventueel zou wensen; veel kalebassen heb ik niet meer op stock. Maar de bereidheid is er 😉

Zeg het eens?