Ik heb er een nieuw muzikaal obsessietje bij. Meestal duren die obsessies niet lang, maar zo lang ze duren, zijn ze nogal hevig. Heb ik mijn dagelijkse fix nodig en zo. Na een tijdje mindert het wat. En dan valt het te zien: ofwel ben ik het stinkende beu wegens overdosis, ofwel blijft het goed wegens te goed voor overdosis. We zullen zien wat het wordt.

Mijn huidige obsessie betreft Rudimental. Wegens vaak horen passeren op Stubru wegens concert. Wegens dan eens opgezet op Youtube. Wegens dan compleet, maar dan ook compleet weggeblazen door een sessie bij Auntie Beeb. Het is zo al meeslepende muziek die vaak opzwepend opbouwt naar een hevige climax. Maar die sessies? Wow.

Met een zware voorkeur voor de nummers met John Newman. Die een stem heeft als een bejaarde neger, maar begot een bleekscheet babyface is, een gastje van begot 23 jaar. Very impressed. De andere muzikanten stralen met z’n allen zo’n liefde voor muziek uit, dat ik er week van word. Ze spelen er vol overgave op los, een fantastische drummer, een heerlijk stelletje koperblazers, een zalig koortje… fantastisch.

U krijgt hierbij 2 nummers van de BBC sessie van mij cadeau. Geniet!

The YouTube ID of lKUN_DacVzw$ is invalid.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?