Ja, ik weet het, ik heb een week overgeslagen. Maar het was vorige week, wegens kwakkelende gezondheid én daarbovenop schoolvakantie, een zeer flauw beestje. Ik sla zelden weken over wegens zeer flauw beestje, maar nu bevestigt de uitzondering de regel. Op naar week 45!

maandag:  provençaalse mix van de Colruyt en kip-kaas-ham
weekmenu dinsdag: spinazie aardappelen kabeljauwburgers (en het smaakte me voor geen meter)
donderdag: aardappel venkelgratin met een eitje erbij
zaterdag: verjaardagsfeest met vlaai, tiramisu, preisoep en chili con carne
zondag: Lunch Garden
maandag: hoort voor mij wegens feestdag bij week 45, en er zal overschot van zaterdag gegeten worden, maar het lijkt me niet genoeg, en ik weet nog niet wat er nog op tafel getoverd zal worden.
 

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?