Het naaien stond de laatste weken wat op een laag pitje wegens gebrek aan energie, last van hoofdpijn en last van de bloeddruk. Er rolde eens een pyjamabroek van onder het machien maar dat was het zowat. Het betert weer wat, en ik schoot in gang met een snel projectje.

Ik had een mooi stofje van bij Stoffen Artevelde, in de categorie “het mag eens wat meer zijn” wegens getrakteerd voor mijn verjaardag, en daar zag ik een a-lijn rokje in.

Het stofje rekt maar niet echt veel, dus ging ik voor beleg en rits. En meer valt daar niet over te vertellen. Dat ik content ben van mijn werk, dat wel nog. En dat ik er een goed oog in heb dat ik weer wat meer energie ga hebben om te naaien, dat ook nog.

rokje01

rokje02

(klik op de foto’s voor groter formaat)

 

 

 

 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?