Zoals u misschien weet, heb ik een boontje voor de Dampoort. Ik woon er in de buurt, ik woon hier doodgraag, ik heb een haat-liefde relatie met de Dendermondesteenweg, en ik vind de Dampoort zo lelijk dat ze weer mooi wordt.

Zoals ik ergens al tussen neus en lippen vermeldde, heb ik een plannetje met die Dampoort. Elke dag dat ik er passeer naar het werk, neem ik er een foto. Een foto met het fototoestel van mijn telefoon, dus verwacht vooral geen kwaliteitsfoto’s. Ondanks het feit dat ik dit projectje graag wil doen, neem ik niet graag foto’s als er volk op mij zit te kijken (in casu al die mensen die in de file staan), dus is het regelmatig in een haastje ergo met een scheef viaduct.

Ik neem foto’s op de dagen van de week dat ik ga werken (maandag tot en met donderdag), rond half 9 ’s ochtends (kan iets vroeger zijn, ook wat later). Feestdagen en vakantiedagen vallen er uiteraard van tussen. Ik ben nog een beetje op zoek naar het juiste plekje, maar dat komt binnenkort in orde (voor restaurant La Bussola, maar het reclamepaneel vond ik niet zo tof).

Dus vanaf nu kan u hier elke week de Dampoort zien evolueren volgens de dagen, weken, maanden, seizoenen… ik vind dat een leuk idee, en ik hoop van u hetzelfde.

Deze week: van maandag 4 november tot en met donderdag 7 november.

2013_1104_dampoort
Dampoort 04/11/2013

2013_1105_dampoort
Dampoort 05/11/2013

2013_1106_dampoort
Dampoort 06/11/2013
2013_1107_dampoort
Dampoort 07/11/2013

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: