lezen
1st to Die van James Patterson. Neen, ik heb niet gelezen wat daar op Wikipedia staat. Ik zit nog niet ver, dus ik weet nog niet wat ik ervan vind.

luisteren
Studio Brussel, ja, opnieuw. Luister ik weer vaak naar, de laatste tijd. En ik hoorde iets waar ik blij van werd: Les Fleurs van Minnie Riperton, vandaag jarig had ze niet very dood geweest. Het nummer is u misschien bekend in de versie van 4Hero. Ik was het helemaal vergeten, dat nummer, maar nu is het helemaal terug. Zalig.

kijken
Downton Abbey, nog altijd, sorry gasten. Op vrije dagen als vandaag moet ik me ver-schrik-ke-lijk inhouden om geen 5 afleveringen na elkaar te kijken. De enige reden waarom ik het niet doe, is omdat het dan te snel gedaan zou zijn. En ook een beetje omdat ik er hoofdpijn van zou krijgen, dat ook wel.

plannen
Verjaardags- en geboortefeestjes.

niet vergeten
Boeken op de Kindle zetten.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?