Op 1 november had ik een jubileum te vieren: op 1 november 2003 begon ik te werken bij vzw Farmaka (toen nog Projekt Farmaka, als ik het goed voorheb), en daar werk ik nog steeds.

Erg hip is dat niet, ergens 10 jaar werken, een moderne carrière vereist nu en dan een andere werkgever. Maar daar heb ik geen zin in, ik voel me goed waar ik zit.

Zonder van werkgever te veranderen, veranderde er sowieso al veel voor mij: 10 jaar geleden hield ik een database met adressen bij, pakte ik formularia in en en verstuurde die, soms reden we eens heel Gent rond om formularia te bussen (fond memories)… een spannende job was het niet, maar dat was wat ik toen net nodig had. 10 jaar later doe ik de personeelsadministratie voor zo’n 30 man, daarnaast de boekhouding van de vzw, en nog wat kleine prullen daarbij. En ik evolueerde traagjes van 19u/week naar 28u/week.

De vzw zelf is ondertussen veel veranderd: er was al eens een directiewissel (ahum), we verhuisden van locatie, het project artsenbezoekers breidde danig uit, het personeelsbestand breidde ook danig uit.

Zou ik hier over 10 jaar nog zitten? Geen idee. Maar zoals het momenteel gaat, zou ik het niet erg vinden.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: