Zo, wat is het hier weer stil. Hoe dat komt, daar schrijf ik hier later nog wel eens over.

De naailessen, die gaan traag vooruit. Onderbroken door een aantal projectjes op aanvraag (eentje zag u hier al, het andere komt nog). Les 3 was een rok die nu half af is (en dat is de bedoeling, de afwerking volgt in latere lessen), en daarmee ga ik u niet vervelen.

Les 4 is een rimpelrokje. Een heerlijk simpele les. Na wat twijfelen koos ik voor een dunne tricot van bij Le Chien Vert, die gelukkig minder doorzichtig uitdraaide dan ik vreesde.

Heel koppig en eigenwijs zat ik weer vanalles anders te doen dan uitgelegd in de les, maar goed, ik heb ondertussen besloten dat ik mijn resultaten niet ter beoordeling en puntengeving ga opsturen, dus who cares.

Het resultaat vind ik best wel leuk, en eens iets simpels en straightforward doen, het was een verademing.

De volgende twee lessen borduren voort op de rechte rok van les 3, en daar zie ik dan ook een beetje tegenop. Maar we slaan er ons wel door.

les004

les004b

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: