Even wat schade inhalen, want dit is al lang af. Daarbij is het ook een project dat lang, heel lang aangesleept heeft.

Ik kocht 10 bolletjes Drops paarse Muskat en wilde daarmee een truitje haken. Een truitje met korte mouwen, dat ik zomer en winter kon dragen. Zomer zo, winter met een T-shirt met lange mouwen onder.

Vol goede moed begon ik aan dit truitje van de Drops site. Begon, leek te groot, herbegon, kreeg de steek maar niet onder de knie, herbegon, herbegon nog eens. Ik kreeg het voor- en rugpand af, en liep toen helemaal vast in de mouwen. De zaak een hele tijd laten rusten, nog eens een poging gewaagd met de mouwen, maar het lukte echt niet. De boel weer weggelegd.

Een hele tijd later besloten dat dat niet kon zijn, en dat ik een ander en gemakkelijker patroon zou zoeken. En dan leek dit  me wel iets. Zag er een stuk makkelijker uit!

En dat was het ook, dit truitje heb ik vlot afgewerkt.

truipaars02

truipaars01

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?