Nog een inhaalmanoeuvre, dit rokje hangt al een tijdje in de kast. Of het hing in de kast ja, ondertussen heb ik het toch al eens aangehad.

Want het is een echt zomerrokje, en het is nu echt wel zomerweer.

Ik heb er lang aan getwijfeld, of ik een rokje in deze stof zou maken. Het is nogal, euh, fel. Ik had al eens een wikkelrok gemaakt uit het boek van Mme Zsazsa, en die draag ik heel graag. Uiteindelijk heb ik toch maar besloten een wikkelrok te maken in deze stof. En het is best wel een plezierig rokje voor plezierige zomerdagen.

Wat ik ook plezierig vind, trouwens: een zelfde patroon een tweede maal maken. Dan merk ik hoeveel ik geleerd heb uit de fouten van de eerste maal.

rokjeoranje01

rokjeoranje02

noot: onder het rokje, een legging die ik zelf ingekort heb van lang naar knielang. Ik ga het nog allemaal leren. Hoera!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?