Serieus.

Ik schrijf hier niet veel de laatste tijd, behalve dan weekmenu’s en mijn creatieve exploten. En dat begint me meer en meer te ambeteren. Daarom dacht ik, laat ik daar eens iets aan doen. En ik zal eens iets doen met lijstjes.

Vandaag: nieuws waaraan ik me ergerde. Serieus, er is zoveel nieuws waaraan ik me erger.

Windmolens zijn gevaarlijker dan kerncentrales

Serieus. Het is dan de topman van de kernwaakhond die dat zegt. Omdat de haven van Antwerpen volgebouwd wordt met windmolens, en er wel eens een accident zou kunnen gebeuren, dat er een wiek afbreekt bijvoorbeeld en dat die dan op een chemische fabriek valt en een ramp veroorzaakt. Serieus. Hoe lachwekkend kunnen we zijn. Er kan een vliegtuig of een helikopter op zo’n fabriek neerstorten ook hè. Er kan nog veel meer, dat niet te maken heeft met een wiek van een windmolen. Laat ons niet lachen.

Eten bejaarde mag maar 4 euro per dag kosten

Serieus. Behandelen we onze oude mensen zo? Triestig, onbeschrijfelijk triestig.

Rik Torfs verkozen tot nieuwe rector KU Leuven

Serieus. Hadden ze daar echt niemand anders?

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

3 reacties

  1. Van die windmolens: ik dénk dat die mens dat net bedoelde. In België zijn kerncentrales gebouwd om een neerstortende 747 zonder problemen te overleven, zo’n Fukushima zou hier niet kunnen.

  2. Michel: ik hoop dat die mens het anders bedoelde dan het overkwam. Want het klonk behoorlijk lullig.
    Luce: Janna zei gisteren: ik denk dat ik begrijp waarom oma niet naar een rusthuis wil. Schrikwekkend, inderdaad.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: