Weekmenu – week 18 en 19

Ik loop een beetje achter. Vorige week weekmenu vergeten posten door de feestdag, toen ik er wel aan dacht was het te druk om dat alsnog te doen. Dus, vandaag 2 weekmenu’s voor de prijs van 1.

maandag: pasta met broccoli en kip. geen hoogvlieger (zijn kippen sowieso niet, zeker?), zal niet herhaald worden
dinsdag: pangasiusschnitzel met kruidenroomsaus. de filet uit het recept vervang ik door schnitzel, en ik serveer er ook spinazie bij, zonder vind ik maar flauw qua groenten. lekker.
woensdag: kiprolletjes. vielen in de smaak. een volgende keer mogen er wel meer worteltjes in.
donderdag: tarwegratin met zonnige groenten. heel lekker. héél lekker!!

vrijdag, zaterdag en zondag: waren de kinderen niet thuis, en ging ik me te buiten aan helemaal niet koken.

maandag: broccoli kip wok. valt hier zo in de smaak, dat we het elke week zouden mogen eten.
dinsdag: zalm gebakken in de pan, aardappelen gebakken in de oven, sla, tomaat en komkommer
woensdag: zelfgemaakte hamburgers met de overschot van de rauwe groenten van gisteren
donderdag: bladerdeegtaartjes met erwtjes, worteltjes en broccoli, met een spiegeleitje met paprika en tomaat
zaterdag: overschot van gisteren
zondag: paste en gehakt in tomaten-groentensaus (ajuin, wortel, selder, paprika)

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: