Het lijken serieuze vijgen na pasen, oudejaar lijkt al een eeuw geleden. maar toch.
maandag: de afgelopen jaren deden we altijd gourmet met de kinderen, deze keer kozen we voorfondue
dinsdag, woensdag en donderdag: ik was er niet echt zeker van hoeveel we zouden overhebben van oudejaarsavond, dus stonden er spruitjes met spek en krieltjes op het menu. dat heb ik ook klaargemaakt, voor 2 dagen. dus aten we in totaal 3 dagen overschotten en spruitjes met spek en krieltjes
vrijdag: feest ten huize van. aperitief met hapjes (toastjes met zalm en dillesaus, garnaalsla met partjes mandarijn, mini caprese bites). walking dinner met preisoep met zure room, meatballs met penne en mozzarella, chili con carne en pollo alla cacciatore (waar ik krielaardappeltjes aan toevoegde). dessert: chocolademousse en tiramisu met frambozen. het was goed.
zaterdag en zondag: overschotten, wat dacht je.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: