Ik heb me een hele week lopen afvragen hoe het nu zat met die weekmenu’s, want er klopte ergens iets niet. Tot ik nu eens goed keek, en het lichtje ging branden. Vorige week was niet week 52, maar week 1. Nu week 2. Hell yes. Het klopt weer.

maandag: mix paysanne van de Colruyt met kalkoenschnitzel. nood aan eten waar niet veel werk aan is.
dinsdag: zalm in tomatensaus met gember

woensdag: ovenschotel met witte kool en gehakt
donderdag: gevulde paprika’s

zaterdag: uitgebreid aperitief met mijn familie. neem dat “uitgebreid” maar zeer letterlijk, want naast cava, chips, nootjes, olijven, fetakaas enzovoort was er ook preisoep met zure room, quiche met spinazie en ricotta, quiche met prei en fetakaas (inspiratie van het moment), chili con carne en wat dessertjes die ik de week voordien ook maakte.
zondag: overschotten

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?