In de loop van de week dacht ik: ik doe niet aan inhaaldag, ik doe aan conclusies. Maar toen bleek opeens dat ik toch aan inhaaldag zou moeten doen. De conclusies wil ik u echter niet onthouden, dus een extra wijvenweek berichtje.

  • Beautyqueen in het diepst van mijn gedachten – hippe wijven dragen corrigerende hemdjes van de Hema. Ik wil dat ook.
  • Guilty pleasures en kleine kantjes – mijn blogposts zetten andere wijven aan tot actie. Zijn ze toch nog ergens goed voor.
  • Moh, kijkt nu. We zitten hier met een mening – er zijn ook dagen dat meningen er niet toe doen. Hoe belangrijk ze ook zijn.
  • Dromendag – wijven dromen. Veel. Over vanalles. Hopelijk worden sommige van die dromen ook werkelijkheid.
  • Zelfscensuur – wijven hebben zo hun dingen waar ze niet over bloggen, en ook door de wijvenweek laten de meesten zich niet ompraten om daar wél over te bloggen.
  • Het multitaskende superwijf – er zijn veel wijven die veel te perfectionistisch zijn. Alles moet goed: het werk moet altijd en overal in orde zijn, de kinderen moeten er altijd tiptop uitzien en zich netjes en flink gedragen, het huis moet er altijd gelekt bijliggen, ze moeten er zelf even tiptop uitzien als de kindjes… laat het uit, wijven, wat minder mag ook. Geniet wat meer van het leven, van niets doen, van boeken lezen, gazetten lezen, tijdschriften lezen, TV kijken, uitgaan, whatever. Maar laat je niet zo opjagen door de maatschappij, je peergroup, je familie, je vrienden, je kinderen. Geniet van het leven. Je hebt er maar één, en het kan snel voorbij zijn. Ik heb het ook tegen mezelf, ja. En dit ruikt ook een beetje naar een mening, toch?

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?