Er is veel waarover ik zou kunnen stoefen.

Over mijn kinderen, waar ik zo trots op ben, want ze doen het goed.

Over mijn ventje, waar ik zo content mee ben, want het is een lieverdje en een zoetje en ik heb veel aan hem en ik zie hem graag.

Maar ik ga stoefen over mezelf. Over wat ik de afgelopen tijd verwezenlijkte op het werk, want daar ben ik trots op en ik mag daarover stoefen. Over het nieuwe boekhoudprogramma dat halverwege vorig jaar geïmplementeerd werd. Het eerste halve jaar werd opnieuw ingebracht, en daarna werd er naarstig gewerkt, werd er geleerd en uitgeprobeerd. En het is gelukt, volgende week de laatste loodjes van het boekjaar 2011, en de jaarrekening zal 3 maanden vroeger dan de vorige jaren gepresenteerd kunnen worden. Ik ben trots! Op mezelf. Dat terwijl ik geeneens een diploma boekhouden heb, en ik daarnaast nog een hoop andere dingen doe ook. Het multitaskende superwijf ja, met daarnaast nog een XL huishouden te runnen ook. Naar het schijnt durf ik het allemaal wel eens te onderschatten, moet ik trotser zijn op mezelf, is het allemaal niet zo evident als ik het wil laten geloven.

(maar ik schat dat ik er volgende week, of de week erna – maar dan mag het niet want dan is er cursus – wel eens zal uitliggen met een migraine aanval, makkelijk te voorspellen na een stresserende periode)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?