In alle drukte van het vorige weekend was ik vergeten te bedenken welke soep ik zou maken deze week. Maar toen zagen we Meuske slasoep klaarmaken, en toen dachten we: “ha, dat willen wij ook!” Het zag er namelijk zeer lekker uit. Slasoep met speciale ballekes! Dus vanmorgen vroeg sla gaan halen, en de benodigdheden voor de ballekes. Op het menu vandaag: slasoep dus.

Ik heb maar een heel klein beetje gemorreld aan het recept: kippengehakt hadden ze niet bij de slager, dus werd het gewoon gehakt. Maar dat was geen probleem, zei Jeroen Meus. Verse oregano had ik ook niet voor in het bouquet garni, heb ik vervangen door basilicum. Zal wel OK zijn zeker? Voor de rest volgde ik het recept.

En nu ga ik proeven!

http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/slasoep-met-kippenballetjes

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: