Week 11: take it easy

We hadden vorige week een korte week gevuld met luie-wijven-eten en klassiekers des huizes. Soms moet dat écht niet meer zijn. Temeer dat het allemaal niet ongezond is.

  • Maandag

Kabeljauwburgers met spinaziestoemp

Kabeljauwburgers zijn al vaker de revue gepasseerd. Uit de versafdeling van de Colruyt, veel meer vis dan je terugvindt in fish sticks, maar toch lekker makkelijk. Spinaziestoemp uit de diepvriezer van de Colruyt. Goedkoop, lekker, gemakkelijk. Wat wil een mens nog meer?

  • Dinsdag

Mix paysanne met gemarineerde runderreepjes

Tja, luie-wijven-eten zei ik hè? ’t Moet maar zo gemakkelijk en lekker niet zijn.

  • Woensdag

Bloemkoolschotel

Was een hele poos geleden, dus dit moest dringend nog eens op het menu. Een klassiekertje.

  • Donderdag

Gevulde paprika’s

Was nog niet zo lang geleden, maar dit gaat gemakshalve heel vaak op het menu. Ook een klassiekertje.

En toen was de kookweek gedaan!

http://www.zonderdank.be/recepten/?p=recipe&recipe=47G

Verwante Berichten:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: