Beetje zeer drukke week, bij momenten werd het menu daaraan aangepast.

  • Maandag

Milanese schnitzels, rösti, erwtjes en worteltjes

Niet echt het schoolvoorbeeld van opwindend gezond eten, maar het is toch ook eens lekker. Milanese schnitzels gebakken in de halogeenoven, rösti uit de oven, erwtjes en worteltjes uit blik.

  • Dinsdag

Mix paysanne met runderreepjes

We halen deze klassieker onder het luie-wijven-eten nog eens boven.

  • Woensdag

Nasi goreng maison

Ze zijn er allemaal zot van, van deze nasi goreng maison, dus maken we dat regelmatig eens klaar. Zelfs Milan vond dat ik genoeg gemaakt had om een leger te eten te geven. Maar zoveel schoot er nu toch ook weer niet over…

Soep van de week: preisoep. Een hele ketel, zodat er voor het weekend ook nog wat overschiet.

  • Donderdag

Wok met kip en broccoli

Ook eentje dat hier de laatste tijd regelmatig uit de kast gehaald wordt. We eten wel graag Vlaamse Chinees de laatste tijd. De amandelen uit dit recept schieten er wel altijd bij in, ik heb geen goesting om amandelen te roosteren.

  • Vrijdag

Chili con carne

Dit had ik nog nooit eerder klaargemaakt, maar bij Sandra Pattyn vond ik een recept dat me wel aansprak. Tortilla’s gekocht voor erbij, en ik moet zeggen, het viel enorm in de smaak. Nic was op voorhand niet zo enthousiast, was niet zot van chili con carne, maar dit vond hij toch erg lekker. In de nabije toekomst wordt dit echter toch niet opnieuw klaargemaakt: Janna deed in het weekend een allergische reactie (boebels -kwabbels- en jeuk, vreselijke jeuk), mogelijk van iets dat in de chili con carne zat, mogelijk van iets anders, we weten het dus niet. Kan zijn dat ze het nooit meer voorheeft, kan zijn van wel… over een maand of 2 eens opnieuw proberen, en zien wat er dan gebeurt. Mja.

  • Zaterdag

Kabeljauwburgers en spinaziestoemp

Het weekend dat we muffins bakten, en muffins bakten, en muffins bakten. En nog muffins bakten. Het eten moest dus wat simpel zijn, vandaar de kabeljauwburgers met spinaziestoemp uit de diepvriezer.

  • Zondag

Overschotjes, boterhammen met soep

Het weekend dat we muffins bakten, en muffins bakten, en muffins bakten. En nog muffins bakten. En dan naar een babyborrel gingen. Overschotjes chili con carne dus, en soep mee bodderams.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?