Just my luck: is de griepepidemie officieel afgesloten verklaard, dan krijg ik er toch nog van. *grommel* Vrijdag begonnen met ‘hm, ik denk dat ik Janna’s hoest betrapt heb’, zaterdag overal pijn en moe, zondag lekker ziek. Gisteren thuisgebleven, en een afspraak op de groepspraktijk. Samenvatting: spierpijn, beetje koorts, hoofdpijn (was net opgekomen), snot, hoest, beetje keelpijn, moe. Veel uitleg moet daar niet meer bij zeker? Voordeel is dat ik tot en met morgen mag thuisblijven. Lekker veel in bed, veel lezen, veel slapen (als de bleiter van de buren en werken op straat daar niet tussenkomen). Jammer genoeg moet het huishouden voortdraaien, dus toch nog vroeg opstaan en eten maken (met hulp). Ach ja. Morgen zien we verder of ik goed genoeg ben om te gaan werken of niet.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: