Omdat het hier de laatste tijd weer maar stilletjes is (ik ben een spons die binnenkort zal ontploffen, ik neem vanalles op, maar het komt er niet uit), ben ik dan maar op zoek gegaan naar een muziekje om jullie te entertainen. Makkelijk was het niet: The Posies denderen al dagen door mijn hoofd, maar daar is op Joetsjoep nauwelijks iets van te vinden. fIREHOSE dacht ik dan, maar dat filmpje van “Brave Captain” is van zo’n slechte kwaliteit, dat kan ook niet zijn.

Maar aha, The Dandy Warhols natuurlijk. “Bohemian Like You”, weet u nog wel, dat woohoohoo-liedje dat zo’n hype was door de Vodaphone reclame. Nu ben ik zo’n mens dat nauwelijks videoclipjes kijkt, en als ik ze ga zoeken op Joetsjoep, dan zie ik ze meestal voor de eerste keer. En bij dit filmpje zat ik weer eens te schateren van het lachen. Zalig! Heerlijk liedje, grappig filmpje. Meer moet dat niet zijn zo voor het slapengaan, hè?

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: