Quirks

Via Annava’s nieuwe blog word ik verzocht 6 triviale rarigheden over mezelf te vertellen (regels onderaan dit bericht). Ahum, dat kan niet moeilijk zijn, ik hang aan elkaar van de rare dingen. Maar dan zo 6 dingen bedenken? Toch niet simpel. En terwijl ik over dit bericht aan het kauwen ben, tagt ook Moeferkoe me.

Here goes.

  1. Ik heb iets nodig om naar uit te kijken. Heb ik niets om naar uit te kijken, dan word ik depri. Het hoeven geen reizen zijn, geen grote dure dinges. Gewoon kleine dingetjes zijn goed genoeg. Een weekendje met ons tweetjes, zonder dat we ergens heen moeten. Een concert. Een dagje verlof. Boeken besteld die met de post gaan aankomen. Dat soort dingen.
  2. Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken. Gelukkig vind ik dat niet erg. Soms denk ik het zelf: “Miljaar, dat zou mijn ma ook gedaan hebben”. Soms krijg ik het te horen van mijn dochter: “Mama, jij begint steeds meer op oma te lijken, zij zou dat ook gezegd hebben”. Funny. Vooral omdat mijn moeder hetzelfde fenomeen voorheeft met haar moeder en vader. Mijn vader heb ik niet lang genoeg gekend om dit zo te ervaren.
  3. Social networking is niet aan me besteed (voor mij geen Faceboek, LinkedIn, nee danku, Netlog is het verste dat ik wil gaan omdat ik al eens naar de foto’s wil kijken die mijn dochter aldaar zet). Maar ik maak dagelijks toch minstens een paar minuten zoek op Neopets. ’t Is voor kindjes, ik weet het, maar ik vind dat plezant.
  4. Ik krijg iets van dt-fouten. En al even erg van stoplappen als “toen had ik zoiets van…”. Maar ik betrap mezelf erop dat ik heel vaak stoplappen als “gewoon” en “eigenlijk” en aanverwanten gebruik. Stom kieken dat ik ben.
  5. Als ik me fysiek niet goed voel, word ik prikkelbaar. Snel geïrriteerd. Kort lontje. Ambeteer me dan vooral niet, want ik durf uit mijn slof schieten. En zeker als ik dan zelf nog lomp en onhandig ben en stomme dingen doe, dan gaat het wel eens luid. Ook tegen mezelve, ja.
  6. Als ik een ‘opdracht’ krijg als deze, weet ik nauwelijks iets te bedenken. Tot ik mijn 6 puntjes gevuld heb, op ‘publiceer’ klik, en dan valt me vanalles in. Wacht maar. Allee ja, niet dat jullie daar last van hebben, maar ik wel.

De regels:
Link the person who tagged you.
Mention the rules in your blog.
Tell about 6 unspectacular quirks of yours.
Tag 6 following bloggers by linking them.
Leave a comment on each of the tagged bloggers’ blogs letting them know they’ve been tagged.

En nu nog één van de moeilijkste dingen. 6 fellow bloggers taggen. Bij nader inzien denk ik dat ik de 2 laatste regeltjes aan mijn laars ga lappen. Wie zich geroepen voelt bij het lezen dezer, beschouwt zichzelf maar als getagt. En laat het weten in de commentaren 😉

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: