Vandaag stapte aan de Zuid iemand op de bus die stonk, die stónk, ongelooflijk! Het gebeurt wel regelmatig, dat er vies ruikende mensen op de bus stappen. Maar dit sloeg werkelijk alles. Ik ben in mijn sjaal gedoken, heb me achter mijn krant verscholen, maar niets hielp. Ik heb ook overwogen 2 haltes vroeger af te stappen, maar ach ja. Wat een opluchting om dan eindelijk van die bus te kunnen.

Bij deze dus een oproep.

Beste mensen. Als je gebruik maakt van het openbaar vervoer, wil je alsjeblieft voor enige persoonlijke hygiëne zorgen. Het is echt walgelijk om in de buurt van zo’n stinker te moeten zitten. Doen, echt.

(en eigenlijk niet alleen als je gebruik maakt van het openbaar vervoer, maar soit)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

  1. Je moet eens een winkel hebben met airco in een warme zomer (ik weet het, zo’n zomer lijkt al lang geleden) maar ik heb keren geweten dat mijn ouders de airco gewoon uitzetten, om verdere circulatie te vermijden. Sommige mensen denken dat als je een deo gebruikt, dat je je niet meer hoeft te wassen…

Zeg het eens?