Ja, ik leef nog. Niet veel goesting om te schrijven de afgelopen week, te druk, en te ‘plat’.

4 schoolgaande kinderen eisen bijwijlen nogal veel energie, vooral als ik me zelf niet lekker voel, en als er tussen die 4 een paar rondlopen die zich ook niet lekker voelen.

Milan is maandag begonnen met een stevige verkoudheid, en Janna en ik hebben het woensdag overgenomen. Janna zit ondertussen met een oorontsteking en lichte keelontsteking (haar vader mocht eens met haar naar de groepspraktijk trekken, ha!), bij mij blijft het bij een stevige verkoudheid, waarbij ik verwoede pogingen doe om te voorkomen dat het zich op mijn sinussen zet.

Donderdag was het oudercontact voor Milan (waarover in een later bericht meer), én het was zijn verjaardag (waarover later meer). Het stakingsprobleem is ondertussen opgelost: hij blijft gewoon thuis. Samen met Janna, die mag maandag nog thuisblijven van de dokter.

En vanavond gaan wij naar Coldplay. Door mijn ‘plat gevoel’ slaag ik er niet echt in om me op te laden, maar het zal wel meevallen zeker? Wellicht hierover ook later meer.

Yes kids, I’m back!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. De teergeliefde zit nu ook in het sportpaleis, en ik kreeg daarstraks een berichtje dat het de moeite is! Viva Coldplay blijkbaar.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: