’t Is ermee gedaan, met de zomervakantie 2008. Jammer. Ik kan er wel aan wennen, leven op dit tempo. Maar zo gaat dat nu eenmaal niet. Morgen weer voor iedereen corvee.

Eentje gaat naar de 4e humane. Ze had een goed rapport, maar het hoofdvak economie was maar slapjes (voor de hele klas, als het klasgemiddelde voor het examen maar 54% is, dan schort er iets aan het examen), en toch niet helemaal haar ding. Humane zal haar veel beter liggen.

Eentje gaat naar het eerste middelbaar. Grote stap, naar het beroepsonderwijs. Morgen ga ik nog eens mee met de bus, tot aan het hoekje. Niet tot aan de poort, zo gek ben ik niet.

Twee gaan naar het 4e leerjaar. Eentje zou normaal naar het 5e gaan, maar rekenen was te zwak. Dus zitten ze vanaf morgen in dezelfde klas. Eens benieuwd wat dat zal geven. Voor ons zal het wel overzichtelijk en duidelijk zijn, maar of het voor hen leuk zal zijn? We zien wel.

Zelf hebben we nog een dag verlof, om de overgang wat vlotter te laten verlopen. Kunnen we overdag nog een paar uurtjes zalig op ons gemak zitten. Om er daarna beter tegen te kunnen.

En vanavond iedereen vroeg naar bed!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

  1. Al slapend kan ik je inderdaad geen luck wishen, maar dat heb ik dan vanmorgen om 6u gedaan. Ook wel goed hè. Ben benieuwd hoe jouw dag verlopen is.

    Hier keek er ook niemand echt naar uit, maar deze ochtend viel best wel mee.

  2. Ik wacht momenteel met spanning de terugkeer van onze oudste af om te horen wat hij van het eerste middelbaar vindt. Hij mag eigenlijk nog niet naar school (waarschijnlijk mist hij het hele eerste semester), maar we wilden hem die eerste dag niet ontzeggen. Hij wilde het zelf ook wel, al vond hij het wat genant om een spuugbakje mee te moeten nemen (de chemokuur was weer zwaar vorige week).

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: