Bij het eerste nieuwsbericht dat ik daarnet las, dacht ik even dat het 1 april was. VRT doekt Radio Donna op. Om een nieuw radiostation rond Peter Van de Veire op te bouwen.

Huh? Donna weg? Niet dat ik dat persoonlijk een groot gemis zou vinden, maar toch. Het ging een tijd slecht met Donna door de commerciële concurrentie, maar de laatste tijd ging het toch iets beter? En dan hup met de botte bijl erin? En Van de Veire, ging die zich niet een tijd op TV-werk toeleggen?

Nah ja. We zullen wel zien wat het geeft zeker. Ik ben alvast benieuwd. Naar de reacties ook.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

  1. Het zal wel eerder iets zijn à la ‘Peter Van de Veire wordt de baas van het nieuwe radiostation’ i.p.v. ‘rond de persoon van Peter Van de Veire opgebouwd’.

    Alleen bekt dat wat minder lekker hé? 🙂

  2. Aha, ik hoor juist dat Tomas Desoete de ochtend gaat doen. Oef, dit kan mijn ochtendhumeur wel op afstand houden. Maar helemaal gerust ben ik er nu ook niet in, want de Wim Oosterlinck weggegaan bij Stubru toen hij de ochtend deed, en nu idem Van de Veire… Hopelijk blijft Desoete…

  3. Bij mijn dochter ging het ook van “aaaaah dan kan ik niet meer wakker worden met Peter Van de Veire!!” Maar ik vermoed dat het wel zal meevallen met Tomas Desoete, da’s ook een leukerd.

    En Stubru is zo’n beetje een opleidingscentrum voor radiotalenten hè 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: