… dat ik nu in de zetel mag gaan liggen, mijn koppijn soigneren met niets doen. Het onderdeel koppijn soigneren met een koekske en een yoghurtje hebben we al gehad. Voor alle duidelijkheid: met koppijn soigneren bedoel ik ze de kop inkloppen met een pijnstiller, en ze dan onder controle houden met genoeg eten in mijn maag. Want als mijn maag grommelt, wordt mijn koppijn weer wakker.

Waarom ik mijn koppijn mag soigneren? Awel, den diepvries is uitgekuist. Helemaal! Netjes, niet te doen. Nog ontstellend leeg, dat wel. Maar eerst moet ie effe draaien. Gelukkig hebben we nog een oud diepvriezerke staan waarin alles kan wat niet jaren over datum is, zoals zo’n 2/3 van de inhoud van de diepvriezer. Ahum.

Ik ben content van mezelf. Een week of twee geleden heb ik al de ijskast van onder tot boven en terug uitgekuist, en nu de diepvriezer.

Alleen zorgen dat ik nu geen 5 jaar op mijn lauweren rust.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Shht, doet er mij aan denken, er staat hier ook een koelkast die uitgekuist moet worden (de vorige keer is alweer te lang geleden) maar ik heb daar geen zin in – als ik dan thuis ben doe ik, naast de onvermijdelijke routineklussen, veel liever andere dingen. Dus wordt alles weer een week uitgesteld. Minstens.
    En ik hoop voor jou dat je je koppijn goed kunt soigneren, zodat je tenminste onbekommerd van de verrichte arbeid kan genieten (de aanblik van zo’n propere en nette diepvriezer kan zoooo deugd doen – even)

  2. Die laatste vakantieweek is echt zo’n klussenweek, en heel af en toe krijg ik eens een soort toeval, waardoor ik me aan dit soort werkjes zet.

    De hoofdpijn is gisteren gebeterd, maar is vanmorgen full blast terug. Pffff.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: