Uit eten

We zijn vandaag familiegewijs gaan eten in het Kasteel van Wippelgem. Kwestie van de vroegere familiefeesten ter gelegenheid van Oosteeklo kermis te vervangen. Het was warm, lekker, gezellig. De kinderen vonden het ook lekker, en hebben zich te pletter geamuseerd met een vlot op een vijver. We hadden gelukkig een plaatsje tussen twee openslaande deuren, waardoor we regelmatig in een koele windvlaag zaten, anders waren we gesmolten, denk ik zo. Mijn hoofdpijn, die ’s morgens onuitstaanbaar hardnekkig was, heeft zich stilletjesaan op de achtergrond genesteld, en was na een tijdje gelukkig helemaal verdwenen. Mijn ma is wel onbetaalbaar. Als ik voor een frisdrankje kies als aperitief, vraagt ze meteen: “heb je hoofdpijn?”. Migraine-kenners onder elkaar, niewaar.

Achteraf hebben we nog een ommetje gemaakt langs voor mij bekende wegen via Ertvelde naar Oosteeklo, en vandaar over Sleidinge en Evergem terug naar huis.

We waren nog net op tijd terug voor een uurtje speelstraat, en de kinderen ravotten nu nog steeds buiten. Ze zullen goed slapen straks. Ha!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: