Stomme rotkop

Vanmorgen ben ik even over mijn toeren gegaan. Ik heb vakantie, en ik heb verdomme al elke dag hoofdpijn gehad. Gisteren en vanmorgen sloeg het weer alles. Tot na de uitvaartplechtigheid gisteren heb ik het zonder hoofdpijn uitgehouden, maar daarna begon het weer. En nog serieus ook. Ben na het eten dan maar wat gaan liggen, waarna het iets beter was. Maar bij het slapengaan toch weer van dattem. Vannacht rond 2u op geweest, om iets in te nemen. Vanmorgen rond 7u45 opgestaan, gegeten, en iets ingenomen. Waarna het zwaar op mijn systeem begon te werken, en ik even uitgeraasd heb. Het is verdomme niet plezant, gaan slapen met hoofdpijn, ’s nachts wakker worden met hoofdpijn, ’s morgens opstaan met hoofdpijn. Na het uitrazen kreeg ik een dikke knuffel, en dat deed deugd. De hoofdpijn is zachtjesaan verdwenen, maar zoemt nog in de achtergrond.

Eigenlijk is het geen hoofdpijn, maar een onderdrukte migraine-aanval. Migraine, maar ik kan het in de hand houden. Maar soms word ik gek van de neveneffecten: mijn zintuigen gaan in overdrive. Alles hoor ik, zoals vanmorgen in bad: iemand die buiten aan het zagen of schuren is, het openspatten van de zeepbelletjes in bad, de bulex die nog staat na te zoemen, alles hoor ik en dringt irritant mijn brein binnen. Alles ruik ik ook, aan mijn vingers verdomme nog de ajuin die ik gisteren sneed, van sommige parfums krijg ik instant-koppijn…

Duh. ’t Zal wel beteren, maar plezant vind ik dit toch niet in mijn net-niet-weekje-vakantie…

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: