It’s Oh So Quiet hoorde ik nog eens vandaag, dat was lang geleden. En lang geleden dat ik hier nog iets schreef. Het is hier dan ook heel druk geweest. De 4 loedertjes samen thuis, sedert ik laatst schreef 2 dagen vakantie en 3 dagen werken, werken in huis… het kan niet op.

Maandag en dinsdag waren bepaald lange dagen met Nic die moest werken tot 18u. Lange dagen gevuld met bezig zijn met de kinderen, wassen, strijken, koken, en gelukkig ook regelmatig wat in de zetel hangen. Dinsdag vertrok Janna voor 3 daagjes naar Parijs, woensdag moest ik weer aan het werk, woensdagavond gingen de anderen voor een dagje naar Sofie, zodat we donderdagnamiddag naar Ikea konden. Balletjes eten, nog een boekenrek gekocht, gordijnen gekocht, en dat was het zo ongeveer.

Donderdag weer alle kindertjes terug, vrijdag nog werken en in de namiddag weet ik begot al niet meer wat we gedaan hebben. Gisteren was het dan eindelijk op de juiste dag mooi weer, en konden we eindelijk doen wat Milan beloofd was voor zijn lentefeest: het Atomium en Mini-Europa bezoeken. Het was warm, het was druk, het Atomium was indrukwekkend maar we waren er ook wel snel weer in en uit. Mini-Europa was een beetje dubbel: wel heel leuk om al die mini-monumenten te zien, maar te duur naar onze zin, en zeker voor dat geld niet mooi onderhouden. Gent lag verdorie aan frieten!  Maar ’t was toch een fijne dag.

Vandaag was het weer speelstraat, speelstraat die een beetje in het water viel en waar niet zoveel kindjes waren. En ik heb een paar uur flink geschuurd en geschilderd: 2,5 deuren in de grondlaag (die halve deur is een deur waarvan ik vind dat het in de grondlaag zetten niet nodig was, enkel hier en daar wat bijwerken en de eerste laag kan er zo op). Nog drie dagen kinderen in huis, en dan gaan we weer vollen bak aan de slag om de keuken in orde te zetten.

Foto’s volgen, straks (Janna in Parijs en Atomium) en later (huis). Ik moet die Waar-pagina zoals al opgemerkt ook dringend eens updaten!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: