Windows Live Writer

Ik had er eigenlijk maar weinig zin in, in Windows Live Writer uitproberen. Wellicht omdat dat ‘Windows’ me er teveel aan was. Ondanks het feit dat ik regelmatig positieve ervaringen van gebruikers erover las. Mja. De koppigaard in mij zeker.

Tot ik gisteren op de WP blog op een artikeltje over Windows Live Writer botste. En dan ben ik maar overstag gegaan.

En kijk eens aan, het bevalt me. Het bevalt me zelfs heel erg. Heel veel mogelijkheden, intuïtief in gebruik (alleen die categorieën, dat was even zoeken), mooi qua interface nog ook…

Ik postte al een tijdje vanuit het dashboard van m’n blog zelf, omdat ik problemen had met BlogDesk (om één of andere redenen werden de comments steeds uitgezet bij het posten van een artikel), maar ik heb toch liever een applicatie van waaruit ik kan posten. Vanaf nu Windows Live Writer, jaja.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: