Het was weer enkele dagen geleden dat ik hier nog eens iets geschreven had. Niet omdat er geen inspiratie was, wel omdat het heel druk geweest is.

De werken in de woonkamer vorderen gestaag. Gisteren heeft Nic het plafond geschilderd, en ondertussen heb ik het behangpapier in de keuken afgetrokken. De eerste laag verf op het plafond dekt vrij goed, daar moet enkel nog eens overgegaan worden om te retoucheren. Planning: dat woensdag doen, en op 2 avonden tussendoor de schouw. Dan kunnen we in het weekend samen aan de slag gaan om de muren te schilderen (het plafond was niks voor mij, hoogtevrees) (lach niet zo zeg). We hebben vandaag tot onze grote opluchting een stelling op de kop kunnen tikken voor de rest van de schilderwerken!

En gisteravond kwam 3/4e van ons kroost terug van Tsjechië. Ophalen in Londerzeel, en gezwind naar bed, want het was al laat. Vandaag dan een heel drukke dag met het ophalen van de pasjes en SiS-kaarten (onnozelaars dat we zijn, zo altijd vanalles vergeten), spullen uitpakken, en spullen inpakken. Want om 14u vertrokken J&M met hun papa voor 14 dagen, en om 17u brachten we J&L naar hun mama voor 14 dagen.

Nu is het hier weer onwezenlijk stil. Maar we hebben allebei de rust gevonden om daar met volle teugen van te genieten. Batterijen op te laden. En te werken, natuurlijk 😉

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: