Ik ben een heel enthousiaste gebruiker van FeedDemon. FeedDemon is een RSS- en nieuwslezer voor je desktop, waar in de nieuwe 2.5 versie nog veel extra leuke en nuttige zaken verwerkt werden. Het is betalende software, maar dat kleine beetje geld heb ik er graag voor over, het programma is gewoon beestig goed, beantwoordt aan alles wat ik nodig vind voor een RSS- en nieuwslezer. Ik lees liever feeds en nieuws in een desktop applicatie dan via het web, ongeduldigaard als ik ben, gaan die webapplicaties me vaak te traag. Ik sync ook mijn account via NewsGator, wat het wel helemaal leuk maakt: zo weet zowel mijn PC als mijn laptop welke feeds ik al gelezen heb en welke niet. Op het werk las ik af en toe een beetje via mijn webaccount van NewsGator, maar vandaag ben ik toch maar gezwicht: FeedDemon staat nu ook op mijn PC op het werk. Zo kan ik op dooie momenten een beetje bijlezen, en zit ik thuis toch niet met dubbels.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: