Overdreven?

Dixit De Morgen:

“EU-commissaris voor Gezondheidszorg Markos Kyprianou en de regeringen van de 27 lidstaten bestuderen een voorstel van de Europese Commissie om roken ook op verzamelplaatsen in openlucht te verbieden. Voornaamste doelwit is de drempel voor openbare gebouwen en horecazaken. Daarnaast zou het rookverbod moeten worden uitgebreid naar onder andere sportstadions, openluchtconcerten, treinperrons en schuilhuisjes bij bushaltes. “

Huh? Hoever kunnen we hierin gaan? Niet meer mogen roken in je eigen huis? Of tuin zelfs? In schuilhuisjes bij bushaltes, komaan zeg… toegegeven, ik erger me ook soms wel eens als er iemand in het bushokje zit te roken, het stinkt nu eenmaal, maar om het te verbieden? En op openluchtconcerten? Jongens toch, niet te ver gaan met de regelneverij hè.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten
%d bloggers liken dit: