Pragmatisch

Ze is echt wel pragmatisch, mijn dochter.

Op de vraag of ze voor me door het vuur zou gaan (hoe we bij die vraag kwamen, ik weet het niet meer, we zaten aan tafel, en eten staat bij ons garant voor de vreemdste gesprekken), dus (ik schrijf teveel tussen haakjes), dus: op de vraag of ze voor me door het vuur zou gaan antwoordde ze: dat hangt ervan af. Als je leven er niet vanaf hangt, dan zou ik het niet doen. Moest je leven er wel vanaf hangen, dan zou ik voor jou door het vuur gaan.

Pragmatisch, en lief. ’t Is zo’n schatje.

Maar ik moet niet teveel stoefen, want ze leest hier mee, en dan gaat ze naast haar respectabele maat 41 lopen.

(dat we daarna nog aanbelandden bij in het houtvuur kruipen en er met je benen uitsteken en zo, daar zwijg ik helemaal over)

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: