Kijk, ik zal het ook maar eens zeggen. Ik vind het warm. Vreemd warm. Bizar warm.

Vanmorgen om 6u was het bijna 18 graden. Oef! Warm! Om 7u Milan buitensteken: geen frisse neus, maar warm!

En deze namiddag was het helemaal in orde. Eerst door omstandigheden met Janna te voet naar de orthodontist, en terug. Warm dat dat was, mens toch. En daarna… tja, we hadden gepland te werken. We hadden een aanhangwagentje, en een verhakselaar, en zouden nog eens naar het containerpark trekken. Mens, hebben we gezweet! Loeiwarm!

Da’s toch niet te doen voor april? Alhoewel ik dan altijd denk: ook dit kunnen aprilse grillen zijn, niewaar, grillen hoeven niet persé koud en regen te zijn.

En ik vind het best wel plezant. Ik hou van warm weer. Hoewel ik het soms lastig vind. Maar ik geniet ervan met volle teugen. Met een beetje angst in het hart dat het dan misschien in de zomer geen zomer meer zal zijn? Dit kunnen ze ons alvast niet meer afnemen. En met die opwarming van de aarde… zal onze zomer ook wel een zomer zijn zeker? Laat het ons maar van de positieve kant bekijken *kuch*

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: