Ik heb m’n blogroll op deze pagina eens aangepast. Er een hoop uitgehaald, wat dooie links weggehaald, en blogs toegevoegd. Blogs van mensen (vaak Gentenaars) die ik graag lees. De linkspagina moet nog eens volgen, maar daar heb ik nu geen goesting in. Dat ik ook zo zot geweest ben om zoveel links te verzamelen… we zien wel wanneer dat eens gebeurt. Beter misschien eens het hele concept van de linskpagina overdenken, of ze helemaal verwijderen.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Oef, ik sta nog in de blogroll;-))

    Het is de eerste keer dat ik je linklijst zie, en wow, zo netjes, keurig en vooral: zo informatief.

    Ik zou daar niet in knippen, hoogstens updaten. Ik denk dat ik gewoon maar een link plaats naar jouw linklijst, dat maakt het leven zo veel gemakkelijker!

  2. Tuurlijk sta je er ook nog in Lien 🙂 Alhoewel ik vandaag gemerkt heb dat ik toch nog minstens 1 blog over het hoofd gezien heb. Werk voor dit weekeinde 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: