Twee uitersten

Het nieuws de laatste dagen was nogal wat.

De kerk schaft het voorgeborchte af. Ongedoopte babietjes mogen nu rechstreeks naar de hemel. Ja jongens, het werd nogal tijd zeker? Niet dat ik er last van heb, want wij gaan toch rechstreeks naar de hel, maar toch, de ideeƫn van de kerk zijn in sommige dingen nogal middeleeuws. Eindelijk weer een stapje richting 21ste eeuw.

En dan. De kip stamt van van de Tyrannosaurus Rex. Daar kon ik dan eens goed mee lachen, in plaats van me groen en blauw te ergeren. Ze lijken nogal op mekaar, vind je niet? šŸ™‚

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

1 reactie

  1. Ik denk dat er genoeg teksten in de bijbel staan die Ratzinger aan een duizelingwekkend tempo de hel in boren. ‘Hitlerjugend’ , “In die tijd had je geen keuze”. Keuzes kan je ALTIJD maken in dergelijke situaties, heeft zijn idool Jezus ook gedaan.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: