Zo, weer een eindje gevorderd in het verhuizen van spullen. De kleerkast van Jens en Lies staat bij ons in de gang, en is gevuld met jassen, sjaals, mutsen en handschoenen. Het ziet er helemaal anders uit, en netjes, niet te geloven!

Ons eerste idee was de porte-manteau te dumpen (er iemand een plezier mee te doen, of naar het containerpark te brengen), maar die heeft tot mijn groot jolijt toch nog een plaatsje gevonden in de gang. En nu gaan we iedereen drillen om de jas daaraan te hangen, zodat de stapel jassen op de stoel in de livnig verleden tijd is.

Nu staan hier nog 3 curverbakken te wachten op opruiming, maar daar zie ik me nog even geen gat aan. Zal voor morgen zijn.

De opzeg van de huur van Nic is geschreven en wordt morgen verstuurd. Dat voelt goed!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: