Het was weer zo’n slechte busochtend. De vorige bus was te laat, waardoor ik wel op tijd was, maar de bus propvol zat. Ik kon zitten, en op het nog vrije plaatsje naast mij komt een madam zitten. Een voluptueuze madam, die anderhalf stoeltje nodig heeft, waardoor ik nog een half stoeltje overheb. En dan nog zo’n moppermadam, die de hele tijd zat te zeuren over de bussen en hoe traag ze wel zijn en wat een slechte chauffeurs het zijn.

Madam stapt af aan de Zuid, en tegenover me komt een meneer zitten. En die meneer stinkt. Stinken hè, in de betekenis van STINKEN!! En die moest er maar aan dezelfde halte af als ik.

Onder dat alles lees ik fervent door in mijn boek, alsof ik niets merk. Maar vanbinnen…

Openbaar vervoer, soms is het echt zo’n plezier om te gebruiken.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?