Ik hou er niet van. Ik vind het vreselijk. Ben op mijn ongemak. Om niet te zeggen bang. Dat er rondvliegende dinges door de ruiten gaan smakken bijvoorbeeld. Dat soort dingen. En een diepere angst voor dit soort natuurgeweld wellicht ook.

Het was vandaag ook de dag niet om papier op te halen. Maar het was de dag dus wel. De Aannemersstraat zag eruit als een stort, overal doorweekt papier en karton. Vond ik wel grappig eigenlijk.

En nu mag het stoppen met waaien. Alstublieft?

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. In de Wolterslaan was het ook een stort. Gelukkig was er voor vandaag een veegactie van Ivago gepland. Wat een verschil. Er ligt nu nog vuil, maar dat moeten de bewoners weg doen. De stad kan niet alles doen. ’t Was me nogal het weertje hé!

  2. Er stond een foto van de Wolterslaan in de gazet, en het was even erg of nog erger dan in de Aannemersstraat. Scheldestraat was minder. De veegactie was hier ook voorzien, maar ik weet niet of ze doorgegaan is, er stonden nog vrij veel auto’s. Was wel een gelukkige timing voor die veegactie!

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: