Vorige week had ik Boulevard of Broken Dreams van Green Day, waarop Goofball doordraaide met You’ll Never Walk Alone van Gerry & the Pacemakers.

Goh, wat een schoontje. Ik vergeet nooit het moment in het begin van de coronacrisis waarop dit nummer synchroon afgespeeld werd op vele Europese radiozenders. Ontroerend was dat.

Gerry & the Pacemakers doet me meteen denken aan the Beatles. Maar we hadden the Beatles hier wel al vaker, dus zoek ik iets anders. Andere bands van Liverpool. Ha, Gomez, die zijn ook van Liverpool! Dat wist ik niet. Dat ze Brits zijn, wist ik wel, maar niet dat het Liverpudlians zijn. Goed! Dan gooi ik er een all time favourite tegenaan. Als ik een top 20 moet opstellen van favoriete nummers in mijn leven, dan zit dit er zéker bij. Prachtig nummer. Komt het best tot z’n recht als je het luid afspeelt.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?