Een reeksje met “zou je liever” vragen, elke donderdag eentje. Zo van die moeilijke en/of onmogelijke dingen waar je eigenlijk geen zinnig antwoord op kan formuleren. Maar ik ga het toch eens proberen.

Ik wil eerst het slechte nieuws, daar twijfel ik niet aan. Eerst het slechte nieuws, en dan daarna toch nog goed nieuws kunnen horen, dat vind ik altijd fijner.

En daar heb ik niet echt meer over te zeggen. Ik wacht vol ongeduld op jouw uitgebreide uiteenzetting.

Nee serieus, en jij? Eerst het goede of eerst het slechte nieuws?

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

  1. amai iedereen is hier unaniem. Ik weet het niet zeker. Ik vraag me af of het positieve nieuws op het eind nog oprecht positief aanvoelt nadat je iets slechts te verwerken kreeg. Is je aandacht er dan nog bij? Kan je oprecht nog blij zijn. Om die reden dan toch maar eerst, zodat je echt wel eventjes blij was.
    Maar als je weet dat er negatief nieuws zal volgen, dan is ook dan al het positieve nieuws al wat verpest.

    dus in feite wil ik beide niet snel tesamen krijgen. Laat me eerst tijd om oprecht blij te zijn om positief nieuws, ofwel om negatief nieuws al wat te verwerken, zodat ik emotioneel klaar ben voor het volgende

    1. Ik ga zelf ook zonder er veel bij na te denken voor “eerst het slechte, dan het goede”, maar je hebt hier toch wel een punt. Of een paar punten. Interessant.

Zeg het eens?